ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΚΟΥΓΙΑ MD

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
the doctor writes a prescription pil

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ

Η καλή υγεία του παιδιού είναι θέμα ζωτικής σημασίας καθώς επηρεάζει τη συμπεριφορά του και τη ψυχολογία του.

Όταν ένα παιδί είναι υγειές προθυμοποιείται να συμμετέχει περισσότερο σε δραστηριότητες, γίνεται πιο κοινωνικό και δεν φοβάται ναι παίζει και να συναναστραφεί με άλλα παιδάκια. Η ευεξία είναι το κλειδί για καλή ψυχολογία και διάθεση.

Στα πλαίσια της ιατρικής γνωμάτευσης η παιδίατρος Βικτωρία Κούγια είναι σε θέση να χορηγήσει πιστοποιητικά για διάφορες χρήσεις όπως:

  • Αθλητικές δραστηριότητες
  • Συμμετοχή σε συλλόγους
  • Σχολική χρήση (μάθημα φυσικής αγωγής – γυμναστική)
  • Για την κάρτα υγείας αθλητή

 

Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή

Το ατομικό δελτίο υγείας ενός μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.) έχει καθιερωθεί ως απαραίτητο δικαιολογητικό εγγραφής των παιδιών στο νηπιαγωγείο αλλά και στην Α΄ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου. Για τις παραπάνω χρήσεις απαιτείται ιατρικό πιστοποιητικό παρακολούθησης της υγείας των μαθητών/τριών. Η ιατρική γνωμάτευση έχει καθαρά προληπτικό χαρακτήρα και αποσκοπεί στην προστασία της ζωής των παιδιών και τη ασφαλή συμμετοχή τους κυρίως σε αθλητικές δραστηριότητες. Η διαδικασία έκδοσης πιστοποιητικού υγείας στους μαθητές, καθορίζεται με εγκύκλιο από την αρμόδια διεύθυνση του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ).

Το κάθε ατομικό δελτίο υγείας έχει ισχύ δύο σχολικά έτη και συμπληρώνεται αποκλειστικά από γιατρούς ειδικότητας Παιδιατρικής και Παθολογίας.

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΚΟΥΓΙΑ MD

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Παιδίατρος Θεσσαλονίκη - Βικτωρία Κούγια. Η παιδίατρος Βικτωρία Κούγια είναι απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. και έχει προϋπηρεσία σε Λονδίνο και Θεσσαλονί...

*Το περιεχόμενο σε αυτό το ιστολόγιο δεν προορίζεται να υποκαταστήσει επαγγελματικές ιατρικές συμβουλές, διάγνωση ή θεραπεία. Πάντα αναζητήστε τη συμβουλή εξειδικευμένων παρόχων υγείας με ερωτήσεις που μπορεί να έχετε σχετικά με ιατρικές παθήσεις.

Μοιραστείτε το !!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΚΟΥΓΙΑ MD

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.

Ονοματεπώνυμο *
Email
Μήνυμα