ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΚΟΥΓΙΑ MD

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Παρακαλείστε να προσέλθετε 15 λεπτά πριν από την καθορισμένη ώρα του ραντεβού σας. . Θα συζητήσουμε μαζί σας και με το παιδί σας τον λόγο της επίσκεψής σας, θα εξετάσουμε το παιδί σας και θα κάνουμε τυχόν συστάσεις και σχέδια για επόμενες επισκέψεις. Οι εξετάσεις αίματος και οι ακτινογραφίες, εάν χρειάζεται, μπορούν συνήθως να γίνουν την ημέρα της επίσκεψης. Ορισμένες εξετάσεις μπορεί να απαιτούν ξεχωριστό ραντεβού, αλλά θα σας συμβουλεύσουμε και θα σας υποστηρίξουμε σε τυχόν απορίες.
Οποιαδήποτε πληροφορία θεωρείτε ότι μπορεί να μας είναι χρήσιμη σχετικά με την υγεία του παιδιού σας. Παρακαλείστε να φέρετε αν έχετε, οποιαδήποτε σχετική προηγούμενη κλινική αλληλογραφία, αποτελέσματα εξετάσεων ή αρχεία υγείας. Αν τα ξεχάσετε αυτά μην ανησυχείτε, δεν θα επηρεάσει το ραντεβού.
Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού μαζί μας ηλεκτρονικά μέσω email, μέσω της Ιστοσελίδας ή τηλεφώνου.
Ναι. Οι κατ\’ οίκον επισκέψεις είναι προκαθορισμένες και κατόπιν ραντεβού. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το ιατρείο κατά τις εργάσιμες ώρες για να κανονίσετε μια κατ\’ οίκον επίσκεψη.
Ναι, αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, καλέστε ή στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο γραφείο και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας την κατάλληλη στιγμή. Εάν είναι απαραίτητο, μπορεί να κανονιστεί ένα ραντεβού παρακολούθησης.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΚΟΥΓΙΑ MD

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.

Ονοματεπώνυμο *
Email
Μήνυμα